Web design

Nema muljanja. WordPress je sustav koji koristimo za web-ove. Besplatan je, odličnih performansi, izuzetne tehničke podrške kroz on line zajednice (forumi, blogovi…) i super podrška za dodatke koje zahtjevaju klijenti. I tu kao i u svemu što radimo poštujemo tuđi rad: ne tražimo crack verzije raznih korisnih komponenti, modula i predložaka, već sve to kupujemo iz dva razloga:

• prvi smo već napomenuli
• drugi je taj da volimo imati i mi i naši klijent podršku koju pružaju svi proizvođaći komercijalnih dodataka za WordPress. Dakle, opet molimo da izostavite prosvjede po primitku ponude spomenute ovdje (link), a vama kojima se ne da klikati da ponovimo: „…eee, haloo…pa moj susjed koji ide u srednju školu meni to napravi za 500 kuna…&%#%“$$!“/&#/&“grrr…j**** v** m****!!! Da, istina, napravi, ali onda nema podrške, nema update-a, pa mali susjed se više time ne bavi, pa mu se ne da, zaljubio se, a vama vaš web ne radi…ufff…

Da, parcijalne webove ne radimo, već isključivo „ključ u ruke“ sa godišnjim ugovorom u trajanju od 365 dana od dana puštanja u rad, a to znači da imate u cijeni: dizajn samog web-a, potpuni tehnički support, update vašeg materijala reguliran ugovorom, i setup za prvo pokretanje web-a. Dakle, korektno, ono što napravimo želimo i održavati, naravno uz korektnu cijenu. U skladu s našom politikom oko kvalitete usluge koju želimo pružiti u svim segmentima, i tu smo birali provjerene partnere.

Radili smo:
spancirfest.com
actacchi.com
marlex-invest.com
pmi-forum.com
opg-jeresic.com
tourism-varazdin.hr
i još….

Grafički  design

WIKIPEDIJA says: Grafički dizajn je vrsta primijenjene umjetnosti koja najčešće uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije, fotografije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja, uvjeravanja ili educiranja.
VERDELINO says: Da smo baš umjetnici, hmmm…nismo, da znamo iskoristiti našu zaigranost …znamo…da smo kreirali oglase što za tisak, što za digitalnu distribuciju….jesmo….da smo nekome kreirali vizualni identitet …jesmo….da znamo to raditi…znamo

Po sistemu “ključ u ruke” oid logotipa do produkcije…ili samo prijeloma i pripremu za tisak…da radimo…

mockup

[rev_slider_vc alias=”klijenti”]
BranimirGrafički i Web design