VratiMe.com – web servis za kućne ljubimce

Ovo je naš proizvod! Web servis sa oglasnikom za izgubljene-pronađene kućne ljubimce, sa društvenom mrežom koja za sve vlanike kućnih ljuibimaca i one koji to tek žele postati…uskoro slijedi UPDATE sa novom jedinstvenom uslugom na hrvatskom tržištu (pametne ogrlice i tagovi za vaše-naše ljubimce)

Najam putničkog kombi vozila

Odlazite na izlet, koncert, sportsku priredbu, poslovne sajmove, trebate obaviti transfer osoba sa ili na aerodrom ili neko drugo mjesto, a nemate mogućnost staviti sve u vaš automobil? Imamo rješenje! Iznajmite naš putnički kombi.

Plakati @petzanet –Sigurnost djece na internetu

Gotovo…prvi materijali za projekt Sigurnost djece na Internetu spremni za produkciju. Dizajn i priprema za tisak gotovi, slijedi produkcija i distribucija po školama.

LauLau narukvice

Tko (ili što) je LauLau? Kako prenosi Večernji list riječ je o hit kožnim narukvicama hrvatskog modnog branda. Narukvice originalnog dizajna i puno više od običnog komada nakita. A gdje smo sad tu mi? Pa eto, odabrali su nas da im pomognemo oko produkcije tiska na kožu za njihovu novu kolekciju ovih zanimljivih modnih dodataka.

Trash Film Festival 2014 – t shirts

Tema ovogodišnjeg TFF je Prvi svjetski rat. Design majice napravio je kao i svaki put istaknuti član Udruge Trash Robert Martinez – Prostee, a produkciju su povjerili nama. Baš smo i od njih očekivali i naravno dočekali da odaberu Stedman majicu koju mogu brendirati i na unutarnjoj strani majice, gdje inače dolazi etiketa od proizvođača te su u tom dijelu dali svoj „personal touch“ za ovaj jedinstveni festival.

trash

Castrol – t shirts

Castrol kao jedan od službenih sponzora Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu želi svoje vjerne kupce nagraditi prigodnim majicama. Imali smo tu čast i privilegiju sudjelovati u tom projektu za ovog renomiranog proizvođača motornih ulja…

Castrol

Najboljima – najbolje!

Acceleratio design, a mi produkcija i eto:-)

acceleratio

Cutom T shirts za custom chopper ekipu

Dolazi proljeće…bikeri se „bude“…ekipa iz Chopper custom club-a Split ima ideju napraviti majice za svoje članove….“može uzorak po našoj ideji ?“ pitaju….naravno da može…spreman za isporuku i na putu za Split.

cccst

Infocumulus – YAMMER t shirts

Infosumulus tvrtka koja implementira Yammer (Microsoftovo rješenje za korporativne društvene mreže) odlučila je malo nagraditi svoje i klijente i zaposlenike Yammer majicama. U rekordnom roku odabrali su majice, a egzekucije je pripala nama. Isporučeno na obostrano zadovoljstvo :-)

icyammer

Advertout proizvodi – nevjerojatno vidljivi!

Naš dugogodišnji klijent Carlsberg Croatia već nekoliko godina za redom koristi naše proizvode za potrebe kampanja.

Svi vi koji ste bili na hokejaškoj utakmici Medveščaka sigurno ste primijetili  ove veeeelike flaše ili limenke PAN piva, a možda ste posjetili  koji koncert ili neki drugi događaj i zapitali se „…hm…koliko litara stane u ovu bocu” :-)

cc

O da…evo je…majica bez taga za tvoj vlastiti brand!

Oduvijek te nervira da tvoj dizajn nije “tvoj” do kraja…smeta te onaj tag ili etiketa brenda majice…e pa gotovo je…predstavljamo majicu bez etikete za tvoj i samo tvoj brand…od sada može brendirati i unutarnji dio majice sa svojim logom, tekstom ili čime god i ovaj ti model daje slobodu.

Web shop je još u izradi, a da ne čekaš slobodno nam se javi za detalje!wt

Imao sam prilike organizirati nekoliko velikih konferencija kao što su SPCAdriatics 2012 i 2013 i PMI Forum 2013 u suradnji s tvrtkom Verdelino. Ono to me je posebno iznenadilo je lakoća poslovanja. Tvrtka Verdelino svoje zadatke izvršava bez potrebe da ih se podsjeća na to što i kada moraju napraviti. Dapače, oni i sami rade sugestije što je moguće napraviti da bi konferencija bila bolja, a sudionici zadovoljniji. Time se s organizatora skida velik teret i ostavlja puno vremena za ostale aktivnosti. Jednostavno, organizacija bilo koje konferencije za mene, kao direktora tih konferencija, bez tvrtke Verdelino, je nezamisliva.
Nenad Trajkovski | Direktor konferencija SPC Adriatics 2012, 2013 | PMI Forum 2013

BranimirPočetna